Popularko Creative

Logo - Popularko Creative

POLITIKA PRIVATNOSTI

Zaštita Vaših ličnih podataka nam je veoma važna. Stoga Vaše podatke obrađujemo isključivo na osnovu zakonskih odredbi (GDPR – Opšta uredba o zaštiti podataka o ličnosti). U ovim informacijama o zaštiti podataka, obaveštavamo vas o najvažnijim aspektima obrade podataka na našoj veb stranici.

Naslovna - Popularko

- Kontaktirajte nas

Ako nas kontaktirate putem e-pošte, podatke koje nam date čuvamo šest meseci kako bismo obradili zahtev i u slučaju dodatnih pitanja. Ne prenosimo ove podatke bez Vašeg pristanka.

- Cookies (Kolačići)

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo poboljšali korisničko iskustvo. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na Vašem uređaju. Možete podesiti svoj pretraživač tako da Vas obaveštava o podešavanju kolačića i dozvoljava njihovo korišćenje samo u pojedinačnim slučajevima. Deaktiviranje kolačića može ograničiti funkcionalnost naše web stranice.

- Web analiza

Naša web stranica koristi funkcije usluge Google Analytics radi analize korišćenja. Za to se koriste kolačići koji omogućavaju analizu korišćenja web stranice od strane korisnika. Informacije generisane na ovaj način se prenose na server provajdera i tamo čuvaju. Vaša IP adresa je snimljena, ali se odmah pseudonimizira (brisanjem poslednjih 8 bitova). To znači da je moguća samo gruba lokalizacija. Podaci će se čuvati tokom 6 meseci.

- Vaša prava

Imate pravo na informacije, ispravku, brisanje, ograničenje, prenosivost podataka, opoziv i prigovor. U slučaju bilo kakvih promena politike privatnosti koje bi umanjile Vaša prava, tražićemo od Vas izričiti pristanak za nastavak korišćenja. Ako smatrate da su Vaša prava ugrožena, možete podneti pritužbu Povereniku za zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije.

Naslovna - Popularko

- Kako nam se možete obratiti sa pitanjima u vezi sa vašim ličnim podacima?

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja o zaštiti Vaše privatnosti na našoj web stranici – popularko.rs,, molimo Vas da nam se obratite putem e-mail adrese.

- Šta se dešava u slučaju promena politike privatnosti

Politika privatnosti konstantno se dorađuje i podložna je promenama. U slučaju značajnih izmena, obavestićemo sve korisnike putem e-maila. U slučaju da bilo koje buduće promene politike privatnosti budu podrazumevale umanjenje Vaših prava, tražićemo od Vas izričiti pristanak za nastavak korišćenja.

IMPRESSUM