Popularko Creative

Logo - Popularko Creative

Popularko u akciji: Predstavljamo naše klijente

Želimo da sa ponosom predstavimo izuzetne klijente koji su unapredili svoje poslovanje kroz naše raznovrsne usluge digitalnog marketinga. Kroz ove priče uspeha, istražićemo kako smo, zajedno sa našim klijentima, stvorili snažno online prisustvo, privukli nove klijente i ostvarili izuzetne rezultate. Pratite nas kroz inspirativne priče o uspehu koje ilustruju moć efikasnog digitalnog marketinga u različitim industrijama.

Gracija kozmetički salon, vaša oaza lepote, nudi vrhunske usluge kao što su medicinski pedikir, spa pedikir, estetski pedikir, Phi PowderBrows, Lash lift i Brow lift. Njihove usluge su među najtraženijima, a strast za pružanjem vrhunskih kozmetičkih usluga ogleda se i u njihovom online prisustvu. Zahvaljujući našem pristupu digitalnom marketingu, Gracija kozmetički salon doživljava povećanje online opsega uz našu izradu web sajta i privlačeći nove klijente kroz atraktivne društvene mreže i personalizovane kampanje.
Dental Family Stojanović se ističe kao lider u pružanju vrhunskih stomatoloških usluga, uključujući izbeljivanje zuba, implante, oralnu hirurgiju, protetiku, paradontologiju, preventivnu i dečiju stomatologiju, konzervativnu stomatologiju, kao i beauty tretmane poput mezoterapije lica, vrata, dekoltea i botox-a. Uz personalizovan web sajt i izradu profila na društvenim mrežama, pomogli smo im da dosegnu šire tržište, ističući njihovu stručnost kroz ciljane oglase. Rezultat? Povećanje broja pacijenata i jačanje online prisustva u stomatološkoj zajednici.
Popularko-creative-klijent-dental-stojanovic
Griva štamparija je vaš pouzdan partner za sve vrste izdavanja i štampanja knjiga u Nišu, udžbenika, dečijih knjiga, raznih publikacija i brošura, kalendara, rokovnika, privezaka, kao i za katovanje reklamnih panoa,  reklama,  auto grafike,  cerada,  enterijera i eksterijera. Njihova kreativnost i visokokvalitetna štampa čine ih liderom u industriji. Popularko im je pružio uslugu koja im je pomogla da dosegnu širu publiku, ističući ih na Google-u i njihove projekte putem vizualno privlačnog sadržaja na sajtu  i kreiranjem kampanja na društvenim mrežama koje se pamte i dele. Rezultat je snažno online prisustvo i povećanje broja narudžbi.
Ars Medica Beograd, priznata poliklinika, pruža vrhunsku zdravstvenu uslugu kroz dijagnostičke metode poput magnetne rezonance, MSCT-a i rendgenskih pregleda. Sa fokusom na kardiologiju, urologiju, ultrazvuk, mamografiju, endokrinologiju, gastroenterologiju i neurologiju, pokrivaju celokupnu zdravstvenu paletu. Popularko, jačajući njihovu online prisutnost na društvenim mrežama i privlačeći pacijente različitih zdravstvenih potreba, učinio je Ars Medicu Beograd dostupnijom onima koji traže vrhunsku medicinsku negu.
Popularko-creative-portfolio-klijent-Ars-Medica

Natura Sanare, od 2020. godine lider u proizvodnji biljnih preparata, uspešno je proširila svoje tržište uz pomoć Popularka. Dizajniranjem vizualno privlačnih objava i profila na društvenim mrežama, stvorili smo prepoznatljiv identitet i istaknuli snagu prirode u njihovim proizvodima, privlačeći pažnju ciljane publike. Popularko je ponosno podržao Natura Sanare u ostvarivanju njihove misije pružanja prirodne zdravstvene podrške široj publici.

Poner, lider u proizvodnji zdravih grickalica u Srbiji, posvećen je unapređenju života sugrađana kroz ukusne i zdrave alternative. Sa fokusom na kvalitetu i inovacijama, Poner teži da postane vodeći brend koji podržava opšte zdravlje. Popularko je kreirajući personalizovan web sajt omogućio Poneru da inspiriše potrošače na mudre izbore u ishrani. Play n’ Joy Mix, Study Focus Mix i Sweet Angel’s Mix kombinuju ukus i zdravlje, pružajući alternativu koja podstiče opšte blagostanje zajednice.
Advokatska kancelarija Milica Perčić u Subotici pruža širok spektar pravnih usluga, uključujući privredno, poresko, porodično, radno, ugovorno, parnično, imovinsko, nasledno pravo i razvod braka. Njihova vizija je da se istaknu rezultatima i kvalitetnim radom koji premašuje očekivanja klijenata, uz istovremeno razumevanje kompleksnosti društvenih i pravnih odnosa uz praćenje svih izmena kroz stručno usavršavanje i napredovanje. Zahvaljujući saradnji sa Popularkom, uspešno su implementirali svoj web sajt i koriste njihovu uslugu održavanja kako bi osigurali kontinuiranu efikasnost online prisustva i proširili svoj uticaj. Njihova posvećenost pružanju pravne pomoći inspiriše klijente da se oslanjaju na njih za sve svoje pravne potrebe, čineći ih ključnim resursom u pravnom domenu.
Eko-Sub se ističe kao lider u pružanju ekoloških usluga, obuhvatajući dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju, košenje trave, sečenje i orezivanje stabala, šišanje žive ograde, odnošenje lišća i čišćenje snega. Zahvaljujući Popularku, efikasno su implementirali web sajt i svoju stranicu na društvenim mrežama, ističući svoju posvećenost ekološki održivim praksama. Sa uslugama koje promovišu zelene prakse i održavanje bezbednosti, Eko-Sub se pozicionirao kao pouzdan partner u očuvanju ekološke ravnoteže u zajednici.
AS Group se ističe kao vodeći pružalac edukacije za forex trading, nudeći sveobuhvatne kurseve i personalizovane programe prilagođene individualnim potrebama. Popularko je odigrao ključnu ulogu u stvaranju reklamnih objava na društvenim mrežama, čime je dodatno unapređena vidljivost AS Group i omogućeno pojedincima da lakše pristupe putevima ka finansijskom uspehu.
Sve Brave u Beogradu pruža dežurne bravarske usluge, fokusirajući se na hitne intervencije poput otvaranja i servisiranja brava od automobila. Sa uspešnom implementacijom web sajta od strane Popularka, Sve Brave je postao pristupačan dežurni bravar, pružajući brze i pouzdane usluge 24/7. Naglašavajući hitnost i bezbednost, reklamne objave na društvenim mrežama dodatno unapređuju vidljivost, čineći Sve Brave prepoznatljivim izborom za hitne bravačke potrebe u Beogradu.
Centar zdravstvenog turizma, premijerna destinacija za dentalni i estetski turizam u Republici Srbiji, pruža sveobuhvatne usluge, obuhvatajući implantologiju, oralnu hirurgiju, paradontologiju, stomatološku protetiku, estetsku i preventivnu stomatologiju, sa posebnim fokusom na dečiju stomatologiju. U domenu estetskog turizma, stručnjaci centra nude korekciju lica i vrata, dojke, stomaka-abdomena, kao i butina-natkolenica, zadnjice, potkolenice i botox terapiju. Sa podrškom Popularka, koji je doprineo izradi web sajta i uspešnom reklamiranju na društvenim mrežama, Centar zdravstvenog turizma postavlja visoke standarde u pružanju vrhunskih zdravstvenih i estetskih transformacija, dostupnih po najpovoljnijim cenama.
Andrej Medical, sa osnivanjem 2015. godine, postao je sinonim za izuzetnu medicinsku negu, okupljajući preko 20 lekara na četiri lokacije – Kostolcu, Jagodini, Kragujevcu, i Andrej Magnet Medical u Zaječaru. Njihova posvećenost pacijentima i sticanje poverenja, prepoznato anketama iz 2019. godine, čini ih „Firmom od poverenja“. Sa podrškom Popularka, koji je kreirao njihov web sajt i pomogao im da se istaknu na društvenim mrežama, Andrej Medical je uspeo da ostvari snažno online prisustvo, pružajući efikasne digitalne usluge, povećavajući reputaciju i gradeći čvrstu vezu sa pacijentima. Ova priča svedoči o moći digitalne transformacije u zdravstvenoj industriji.
Popularko, u saradnji sa SBB-om i njihovim prodajnim agentom, trending partnerom Pro, uspešno je kreirao web sajt i sproveo reklamne kampanje na društvenim mrežama za EON pakete. Ova zajednička inicijativa pruža korisnicima sveobuhvatan paket usluga koji obuhvata internet i TV kanale, ističući popularne opcije poput EON paketa, EON Duo Paketa i EON TV paketa. Kroz strateški pristup digitalnom marketingu, ova partnerska akcija donosi korisnicima ne samo brzu i stabilnu internet vezu, već i bogat izbor TV kanala, prateći trendove i zadovoljavajući potrebe savremenog korisničkog iskustva.
M2D2 je vaša pouzdana podrška u terenskoj prodaji, pružajući stručnost i predanost kako bi vaša firma dostigla nove visine u prodaji usluga i proizvoda. Sa fokusom na vrhunsku terensku prodaju, naš tim komercijalista posebno se ističe u povezivanju vaše firme sa potencijalnim klijentima i postizanju uspešnih prodajnih rezultata. Sa bogatim iskustvom i stručnošću našeg tima, zajedno sa posvećenošću postizanju rezultata, M2D2 je vaša sigurna opcija za ostvarivanje prodajnih ciljeva. Uz podršku Popularka u izradi sajta, zajedno činimo sve kako bismo osigurali da vaše poslovanje dostigne svoj puni potencijal.
Advokat Vuk Vitković pruža vrhunske pravne usluge, specijalizujući se u oblastima radnog, porodičnog, upravnog, ugovornog, obligacionog i naslednog prava. Sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću, advokat Vitković nudi personalizovane pravne savete i rešenja koja su prilagođena specifičnim potrebama klijenata. Zahvaljujući podršci Popularka, koji je kreirao njegov veb sajt i pružio uslugu održavanja istog, advokat Vitković je dodatno unapredio svoju online prisutnost, omogućavajući klijentima lakši pristup informacijama i pravnim uslugama.

Popularko je ponosan na saradnju sa našim klijentima. Nastavićemo da pružamo vrhunske marketinške usluge u digitalnom svetu kako bismo im pomogli da ostvare online uspeh. Ako i vi želite unaprediti svoje poslovanje, obratite nam se i zajedno ćemo graditi vašu digitalnu budućnost!